11-01-15

Cross Hamme

Vergeleken bij het weer van de vorige dagen hadden we vandaag weer heel veel geluk en dus weer een mooie opkomst van 65 Hamse jeugdatleten!

Traditiegetrouw waren er weer een aantal atleetjes die zich op thuisterrein ook eens aan hun eerste cross waagden zoals o.a. Jauke, Domien, Emma, Marie, Maaike, Kasper, Jens, Nick, Nathan en Beau die al meteen 5° werd! We hopen dat ze het leuk vonden en dat we ze ook op volgende crossen nog terugzien. Ook heel sympathiek van onze spurters Emma, Jin-Ling en Stan om toch nog eens aan onze eigen cross mee te doen!

Bij de benjamins mogen Amber, Lana, Amélie, Evi, Staf, Dax, Inias en Stijn zich stilaan bij de vaste crossers tellen. Lennert werd nipt 2° en plaats 4, 5 en 6 waren voor Lex, Matthijs en Thibault. Ook Thomas greep net naast het podium, iets verder zagen we Niels en Robin.

Het zat er voor onze pupil Jinthe al stilletjes aan te komen, eindelijk op het welverdiende podium, gevolgd door Sita (6), Heike verrassend op 11, Lena (12), iets verder gevolgd door Rowan, Amelie, Jarell en Hanne. Ook mooie top 10 plaatsen voor de oudste pupillen Arwen, Laura, Iris en Lore.
Bij de jongens alweer een 4de plaats voor Seppe, net geen Top 10 voor Tibo en Joran. Ook Tristan, Warre, Victor, en Bram waren van de partij.Bij onze oudste pupillen hield Berre zijn reputatie hoog door alweer te winnen na een spannende eindspurt. Florian en Wout nog knap 3° en 4°. Verder zagen we Tijl, Louis, Ruben en Pieter lekker vuil over de eindstreep komen.

Bij de miniemen lijkt de 5° plaats steeds voor ons Janna gereserveerd te zijn. Je verdient ook een podiumplaats, kom op, je kunt het! Ook ons Maité was weer op post. Bij de oudste miniemen was Fien maar wat blij met haar gouden medaille! Mila eindigde nog net in de top 10, Nora nog knap 13° met weinig crosservaring!
Andert was weer onze eenzame Hammenaar in zijn reeks, de oudsten waren iets beter vertegenwoordigd dank zij Runar, Nathan, Door, Aaron en Kjentl.

Aan alle deelnemers een dikke proficiat, aan alle medewerkers een welgemeende DANK U WEL!  Uitslag

 

23:21 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.