08-02-15

Cross Lokeren

Een overwegend zonnetje maar ook weer die ijzige wind en toch trokken 28 Hamse atleetjes naar Lokeren!

Onze kangoeroe Staf, die knap 4° werd, kan volgens mij niet wachten tot hij bij de 'grote' benjamins mag meelopen.

Bij de benjamins zelf dan mooie top 10 plaatsen voor Lennert, Mathijs en Dax die eindelijk een goede start nam Knipogen, iets verder gevolgd door Niels (14°). Bij de meisjes was Kato als nieuwkomer meteen ook de enige Hamse benjamin!

De pupillen waren weer het talrijkst aanwezig! Ook hier vele mooie Top 10 plaatsen voor o.a. Heike, Laura, Lore, Arwen en Seppe. Halverwege kwamen we Iris, Amelie en Joran tegen. Emma en Louise komen nog wat ervaring en trainingsritme tekort maar ze blijven volhouden! Berre zat Florian heel de wedstrijd op de hielen maar geraakte er niet voorbij. Goud en zilver voor ons 2 vrienden!

Aagje eindigde bij de miniemen op een mooie 6de plaats. Nathan werd 16°.

En U hebt het misschien gemerkt, ik heb bewust enkele atleetjes nog niet vernoemd omdat ik vind dat ze ook eens in de spotlight mogen staan: Stijn, Hanne, Bram, Ruben, Eline, Maité en Andert. We vinden ze meestal terug in de 2de helft van de uitslag maar toch geven ze niet op en zijn ze steeds weer paraat. Ik kan U verzekeren, een cross lopen is niet van de poes, zij verdienen dus ook zeker een dikke pluim!

22:37 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.