14-02-15

Indoor EA en Cross Uitbergen

Deze morgen waren onze sprinters al volop bezig op de indoor van EA in Gent en werden  verscheidene PR's en CR's verbeterd.

Zo stelden o.a. Stan, Elias, Eline, en Jin-Ling hun 60m. nog iets scherper. De sprinttrainingen bij Paul beginnen duidelijk hun vruchten af te werpen!
Jin-Ling is nog steeds goed op weg naar het Clubrecord , nog 30 honderdsten te gaan. Ze verbeterde ook haar 150m. Blijf erin geloven meid, je kunt het!
Stan deed een flinke hap in zijn eigen CR en verbeterde voor de 3de of 4de keer (ben de tel al kwijt) naar 8.56!  Maar nog leuker: hij verbeterde ook het 17 jaar oude CR op de 150m naar 20.80 !!!
Elias sprong nog maar eens 5 cm. hoger: 1,35m !!!

Dat Kasper liever spurt dan afstand doet is duidelijk Knipogen Hij verbeterde toch zijn 1000m. en deed het ook niet slecht op Kogel met een worp van 6,14m.
Amelie kwam haar 1000m ook eventjes wat scherper stellen met een slordige 4 sec. naar 3.41.73!

Onze enige benjamin Dax liep zijn 60m in 10.52

---------------------------------------------------------------------------------

Deze namiddag was het dan de beurt aan onze 23 crossers in Uitbergen
De benjamins meisjes Laura en Amelie werden allebei 8ste in hun reeks. Bij de jongens werden Staf en Thomas 4de en iets verder volgenden Niels en Robin.

Een pak pupillen weer: Heike, Lena, Lauren, en Iris, nieuwkomer Hanne eindigde 10de en Laura haalde zilver! Bij de jongens was het zilver voor Tibo en in de oudere reeks eveneens weer zilver voor Berre en goud voor Florian! Wout greep net naast een medaille, iets verderop kwamen Louis en Ruben.

Bij de miniemen ten slotte werd Janna nog maar eens 5de. In de andere reeks behaalde Fien brons, Mila werd 4de en Amber 10de. Karlo eindigde halverwege het klassement als 8ste, niet slecht voor een eerste cross. Proficiat allemaal!

12:56 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.