22-02-15

Indoor KAAG

Eindelijk was het weer zo ver, de indoor van KAAG waar ik elk jaar toch weer naar uitkijk omwille van de aflossingen die het telkens weer speciaal maken.

In de namiddag probeerden enkele atleten hun persoonlijke records scherper te stellen op Kogel, Ver,  Hoog of de sprint.

Eén atleetje: pupil Hanne, kwam speciaal voor de 60m. en zij deed dat prima als eerstejaars in 9.64. Misschien geen slecht idee om zich wat meer op de spurt te concentreren Knipogen

Dit jaar hadden we maar liefst 7 jeugdploegen voor de aflossingen!

De benjamins jongens Thomas, Staf, Stijn en Dax deden het prima.

4 Pupillen ploegen: De meisjes Lena, Jinthe, Rowan en Hanne en Amelie, Heike, Arwen en Sita. Het was leuk om zien dat alle stokwissels heel vlot verliepen!
De jongens Pieter, Bram, Warre en Jens deden het ook heel goed hoor!
Dat Wout, Seppe, Florian en Berre het Clubrecord gingen breken hadden we al verwacht maar dat ze dat even met 6 seconden gingen doen !!! Super!

Bij de miniemen hadden we ook 2 ploegen: Bij de meisjes zorgde Jin-Ling voor een prima start om dan door te geven aan Maité, dan Eline en tot slot Janna die hun plaats zeer goed verdedigden.

Onze miniemen jongens Stan, Nathan, Door en Elias verrasten me aangenaam door ook het Clubrecord te pakken en het op 2.00.60 te brengen!

Dikke proficiat aan iedereen!

22:29 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.