25-05-15

WDK Hamme

Wat hadden we gisteren toch geluk ... het kon geen prachtiger weer zijn voor onze WDK.

Ook qua opkomst van Hamse deelnemers zijn de trainers in de wolken met maar liefst 44 officiële atleetjes. Er waren ook zelfs enkele kleine broertjes en zusjes die al eens van de wedstrijd wilden proeven Lachen

Alleen onze meisjes benjamins waren met weinig maar dat liet Laura, Evi en Lana koud. Ze gingen ervoor! Bij de jongens waren ze met 7: Lex, Robin, Inias, Staf, Niels, Thomas en Dax. Deze laatste was maar wat fier met zijn bronzen medaille voor hockeybal.

Zoals steeds waren onze pupillen weer zeer goed vertegenwoordigd!
Prijsbeesten bij de jongens dit keer waren Wout (horden en hoog), Kasper (sprint), Berre (1000) en Florian (1000). Voor de verrassing van de dag zorgde onze Tijl, hoog tijd om die voetbal te dumpen en je 100% op de atletiek te gooien Knipogen Ook onze Seppe was in zeer goede doen, op de 1000m zou niemand vermoeden dat hij nog maar eerstejaars is. Ook Warre en Pieter zetten hun beste beentje voor!
Onze meisjesgroep werd dit keer nog eens extra vergroot, enerzijds door 4 nieuwkomers Emma, Caro, Louise en Marie die het zeer goed deden en anderzijds door Hanne, Iris, Luna en Laura, 4 atleetjes van de kern van Berlare die blijkbaar ook de smaak van de pistewedstrijden te pakken hebben gekregen. Samen met onze sprintsters Arwen, Sita en Amelie krijgen we nu een ruime keuze met het oog op toekomstige aflossingen. Ook Heike, Hanne, Lore, Lena, Jarell en Jinthe bieden mooie perspectieven naar de 3 x 600 toe! Rowan ten slotte heeft een voorkeur voor kampnummers Tong uitsteken. Haar zus Arwen werd trouwens ook nog tweede op haar lievelingskampnummer Kogel!

Er waren ook nog 8 miniemen: Stan ging vandaag met 1 bronzen medaille voor Ver naar huis maar het hadden er bijna 4 geweest! Aaron, die opvallend verbetert op de sprintnummers was er ook bij. Elias had er 's morgens al een zware provinciale  hordentraining opzitten maar wou toch iets doen op onze WDK en koos voor Ver, jammer genoeg 3 nulsprongen. Volgende keer gaat het vast beter!
Bij onze miniemen meisjes ten slotte had Jin-Ling een superdagje met 3 medailles (horden, sprint en 150)! Ook op hoogspringen maakte ze mooie vorderingen. Fien en Janna doen uiteraard liever een 1000m maar bij gebrek daaraan kozen ze voor de 150m. Leuk dat Janna ook eens sprint, discus en speer probeerde. Dat deed ze trouwens samen met Eline die ook op haar sprintnummers weer een goeie indruk naliet! Blijf erin geloven Eline! Ook ons Emma mag best fier zijn want ze verbeterde al haar prestaties of zette een mooie eerste prestatie neer!

Dikke proficiat aan alle atleten en extra dank aan alle medewerkers !!!

Hier is de uitslag.

17:20 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.