13-06-15

WDK Lokeren

Maar liefst 41 Hamse atleetjes trokken vandaag naar Lokeren met alweer enkele nieuwkomers Joppe, Simon en Astrid die mooie eerste prestaties leverden Lachen

Lana had zo graag ook de 3 x 600 gelopen maar ze was het enige benjamin meisje Huilen Ze concentreerde zich dan maar helemaal op het verspringen met een mooi PR naar 3,00m als gevolg!
Ons jongens daarentegen waren met 9. Ook hier weer diverse PR's en heel wat ervaring opgedaan op de 3 x 600 door Lex, Staf, Lennert, Thibault, Dax, Mathijs, Thomas, Robin en Niels.

Ik denk dat we vandaag een record aantal pupillen meisjes hadden dank zij de 2 Amelie's, Lore, Arwen, Rowan, Laura, Iris, de 2 Hanne's, Jinthe, Heike, Jarell, Emma, de zusjes Louise en Marie,Astrid en ten slotte Caro die een topdag had. Zij dook op haar tweede 60m ooit onder de 9sec. en won zodoende Goud! Bij het hoogspringen werd ze 4de.
Ons jongens waren met zijn zevenen. Dank zij Joran konden ook Joppe en Simon eens van de 3 x 600 proeven. Kasper hield het bij hoog, sprint en voor de eerste keer discus.  Wout, Seppe en Florian kwamen met een doel, nl. het clubrecord breken en het lukte met 71 honderdsten. Van alle pupillen jongens behaalden ze ook een mooie derde plaats.

Ondanks de examens toch nog 7 miniemen op post: Eline, Janna en Jin-Ling maakten er met hun drietjes een gezellig namiddagje van. Jin-Ling mocht met maar liefs 2 medailles naar huis voor Ver en 150m.!
Bij de jongens zagen we Andert in actie evenals het trio Stan, Elias en Nathan. Zij kwamen vooral voor de 3 x600 waar ze eveneens het clubrecord pakte met een tijd van 5.45.86 !

Proficiat allemaal. En nu uitkijken naar het PK binnen 2 weken op onze eigen piste.

22:55 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.