27-06-15

PK Jeugd Hamme

PK Jeugd in onze eigen Arena.  Foto's Wulfran   Uitslag  Foto's Nele 

Woensdag stond ik samen met onze voorzitter te praten over de vooruitzichten van het Pk jeugd die doorging op onze eigen piste. We konden alleen hopen dat alles vlot ging gebeuren en op het sportieve waren we blij met een 3 tot 5 medailles. Maar ik moet eerlijk toegeven ik heb nog nooit zo trots de piste van AC HAMME verlaten als nu deze zaterdag langsleden. Want de wedstrijd verliep vlekkeloos en ook de randgebeuren was gewoon af en de 10 medailles die we er nog bovenop haalden maakten de dag gewoon af.
Ik stond na de wedstrijd weer bij onze voorzitter en het deed ons allemaal deugd doen de juryleden ons kwamen bedanken voor de ontvangst en het verloop van de wedstrijd. Dus voor ik de gladiatoren van onze dag aan het woord laat wil ik eerst het bestuur en alle medewerkers bedanken voor de inzet op deze dag en het was gewoon af. DANK AAN ALLEN
 
Maar het was natuurlijk ook het Pk Jeugd dus onze atleetjes moesten natuurlijk ook nog aan de bak.
We beginnen met onze benjamin meisje Amber De Neve. Als ik 1 werkpuntje kan opnoemen na dit PK is het deelname van de benjamin meisjes aan wedstrijden. Nog maar vijf meisjes hebben een wedstrijd gedaan. Maar Amber die trouwens haar eerste wedstrijd liep op dit Pk gaf het beste van zichzelf en haalde dus twee PR's op de 60 en 600m
Bij de jongens hadden we wat meer starters. Thomas was onze eerste medaille winnaar op de 60m met een derde plaats en een PR. In de finale had Thomas nog het gezelschap van Inias die ook zijn PR liep. Inias (Pr) en Thomas deden ook nog mee aan het ver. Daar kregen ze het gezelschap van Niels en Robin (PR). Niels en Robin liepen ook nog de 600m. Voor Robin was er daar ook een PR weggelegd. Als laatste hadden we ook nog Stijn
aan de start bij de 60m (PR) en 600m (PR).

De grote groep pupillen en we beginnen zoals het hoort bij de meisjes.
Emma eerste keer discus en onmiddellijk goed voor een tweede plaats - Sterk!  Ze deed er nog een PR bovenop bij het verspringen.
Caro heeft de smaak ook goed te pakken en ook de snelle benen want op de 60m haalde ze een zeer mooie 3de plaats. Ook nog in de finale van de 60m Amelie V en Arwen. Voor Amelie was het de ondankbare 4de plaats.
Arwen was onze derde dame die een medaille haalde met een derde plaats bij de kogel. Zus Rowan kan ook tevreden terug kijken naar haar Pk met twee PR's op de discus en kogel.
Naast Caro, Amelie en Arwen hadden we op de 60m ook nog Amelie B, Sita, Heike, Hanne R, Hanne VDW en Laura aan de start.
Ook bij het ver hadden we een pak deelneemsters met Heike, Jinthe, Caro, Hanne VDW, Amelie V, Emma (PR) en Iris.
Bij Kogel hadden we ook nog Jinthe in de ring staan. Bij het hockey nog twee PR's voor Hanne R en Luna.
Op de 1000m een sterke Laura die haar PR verpulverde met liefst 14 seconden en een zeer sterke laatste ronde. Sita komt stil aan terug op het oude niveau na haar klein kwetsuurtje. Ook Iris liep nog een PR op deze afstand.
De laatste op de piste was Amelie B bij het hoogspringen. Het was niet wat ze er van gehoopt had maar dat houden we voor de volgens keer.

 
De jongens pupillen konden niet achter blijven.
Nieuwkomer Michiel gaf op zijn eerste wedstrijd zijn visitekaartje af met een zeer mooi derde plaats bij het kogelstoten. Hij deed er nog een fraaie PR bij het hockeybalwerpen
bovenop. Een tweede medaille was er voor Wout die bij het verspringen eindelijk eens de wedstrijd had waar alles klopte en zich naar een mooie tweede plaats sprong.
Wel net geen medaille op de 60m horden maar toch nog eens een PR.
Nummer drie en vier vielen op de 1000m. Waar Florian en Berre een mooie sprint uitpersten voor de tweede en derde plaats. Berre kwam als tweede over de meet met een zucht voor de Florian. Beide bleven ook onder het clubrecord die spijtig genoeg maar op 1 zijn naam kan staan - maar ze verdienden het allebei. In deze wedstrijd stonden ook nog Seppe en Beau (PR van 10sec) aan de start die ook het beste van zichzelf gaven. Seppe had dan ook nog de pech dat hij op minder dan een meter strandde op een derde plaats bij het hockeywerpen.
Op de 60m hadden we een pak deelnemers met voor mij de verrassing van de dag met Gennaio die liefst 1.27" van zijn PR deed. Jens, Bram (PR), Kasper en Berre zaten gezellig in de startblokken.
Pieter haalde een mooi PR bij het kogelstoten en een evenaring bij het hoogspringen. Wel twee PR's hier voor Warre en Florian. Warre deed ook nog mee aan de 60m horden.
Bij het verspringen haalde Gennaio en Simon nog een PR. Kasper en Jens sprongen ook de zandbak in. Simon smeet zich ook nog een PR bij de discus.
Als laatste liep Tristan nog een PR op de 1000m.
 
De miniemen zijn nu aan de beurt. Bij de dames hadden we Emma die meedeed aan het hoogspringen. Spijtig genoeg kon ze niet meedoen aan de 80m door een klein misrekening. Kan altijd gebeuren, de trainers hadden het ook niet opgemerkt. Eline die voor speer en discus koos op dit PK mag zeker tevreden zijn met twee PR's op deze nummers.
Dan onze supermadam Jin-Ling die zowel op de 80m en de 60m horden een medaille naar huis nam. Op de spurt de bronzen en op de horden de zilveren medaille.
 
De jongens die veel grotere en sterke concurrenten hadden konden misschien geen medaille halen maar toch enkele sterke prestaties.
We beginnen bij Stan die het clubrecord bij het polsstokspringen met liefst 25cm verbeterde. Op de 300m haalde hij er nog een mooi PR bovenop.
Op de 80m ook PR's voor Elias en Karlo. Hier hadden we ook nog Aaron aan de start. Aaron benaderde ook nog zijn PR bij de discus met 2cm. Nathan kon hier wel een PR gooien.
Nathan kon er ook nog een mooie PR bovenop lopen bij de 1000m. Andert sprong zich nog een PR bij het verspringen, waar Elias eindelijk zijn ritme heeft gevonden. Geen PR maar wel weer een zeer mooie afstand. Bij het kogelstoten stonden ook nog Kjentl en terug Andert in de ring en op de 300m net geen PR voor Karlo en dit na een maand niet kunnen trainen door een valpartij met de fiets.

Je leest het elke atleet gaf het beste van zichzelf en dit met het werk van onze medewerkers en andere jeugdtrainers kon ik alleen maar met een Trots-gevoel naar huis gaan.

Bart

 

 

09:15 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.