30-08-15

P.K. Aflossingen

Allereerst moet ik er op wijzen dat het bloedheet was ... respect voor alle deelemers!

Eerst waren de miniemen aan de beurt voor de 4 x 80m. Onze miniemen Karlo, Aaron, Runar en Elias lieten een mooie tijd noteren van 45.56. En dat terwijl ze slechts een uurtje voor de wedstrijd voor 't eerst met elkaar konden oefenen.

Vervolgens waren de pupillen aan de beurt voor de 4 x 60m. De meisjes Amélie, Emma, Sita en Arwen wonnen brons in een tijd van 36.51. 
Gelukkig wilden Louise en Marie nog meedoen zodat Rowan en Jarell niet in de kou bleven staan. Amper kunnen oefenen dus verliepen de wissels iets minder maar nietemin zijn ze alle 4 een ervaring rijker!

Tijl was maar wat blij mee te kunnen doen met Berre, Florian en Kasper want ze braken nogmaals het CR dat dit jaar al gelopen werd met Wout. Bovendien wonnen ze hiermee zilver!

De derde korte aflossing was voor de benjamins. Robin, Niels, Mathijs en Thomas brachten het C.R. samen onder de 40 sec. 

Na ruim 2 uur wachten was het dan tijd voor de 3 x 600. Onze pupillen dames Sita, Amélie en Laura werden knap tweede in een tijd van 6.07.97. Zouden ze het clubrecord dit jaar nog breken?
Ons tweede ploegje met Arwen, zus Rowan en Jarell liepen ook het hart uit hun lijf. Hoedje af hoor bij die temperaturen!

Dat we een sterke ploeg pupillen jongens hebben wisten we al maar toch slaagden ze er nog in iedereen te verbazen met hun overmacht. Florian, Seppe en Berre werden niet alleen Provinciaal Kampioen maar braken ook weer voor de 2de keer dit jaar het C.R. met maar liefst 6 seconden.

Daarna was het de beurt aan de benjamins.
De meisjes Evi, Amber en Lana liepen hun aflossing in 7.37.14. Maar met 2 eerstejaars was het belangrijkste voor hen om ervaring op te doen!

De jongens Mathijs, Niels en Thomas ten slotte werden nog knap vijfde in 6.31.48

Dikke Proficiat aan iedereen! Foto's met dank aan Anne   Uitslag.

22:55 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Petje af voor de trainers, ge moet het maar doen al die ploegskes samenstellen. Daar zal een pak werk én tijd in gekropen zijn. ;)

Gepost door: H(erman) | 31-08-15

De commentaren zijn gesloten.