06-09-15

Stratenloop Kastel en WDK Beveren

Stratenloop.11998397_401199256748115_1006514042_n.jpg
De kleine Linde die weldra ook gaat aansluiten werd mooi 3de in de kleuterrun!
Mathijs won de kidsrun iets verder gevolgd door de broertjes Bram en Stijn.
Berre en Louis werden respectievelijk knap 2de en 3de in de 4Km. jogging. Ook Tijl, Ruben, Andert, Eline en Emma namen hieraan deel.
Uitslag.


WDK
.

Het was eerder herfst i.p.v. zomer en dus niet zo optimaal om de records te breken. Toch slaagden al onze atleten erin om minstens één P.R. te verbeteren.

Dat was ook zo bij onze benjamins Niels, Thibault en Dax. Deze laatste won zelfs zilver op het kogelstoten met een worp van 8,05m. Onze kangoeroe Staf was, zoals altijd eigenlijk, weer in supervorm en verbeterde zelfs al zijn P.R.'s !

Onze pupillen waren weer talrijk aanwezig. Bij de jongens zagen we Joppe, Wout, Warre, Michiel en Simon in actie. De prijsbeesten zaten dit keer bij de meisjes met goud voor Amelie V op de Horden, zilver en brons voor Emma op het discuswerpen en verspringen en brons voor Caro op haar sprint. Verder waren ook Sita, Arwen, Amelie B, de 2 Hanne's, Heike en Rowan van de partij.

Bij de miniemen ten slotte slechts 2 jongens: Elias en Stan die zilver won met een sprong van 4,57m. ver. Ons Jin-Ling moest weer helemaal alleen haar disciplines afwerken Onbeslist

Proficiat allemaal!    Uitslag.

 

22:57 Gepost door jeugd achamme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.