22-11-15

Veldloop Zele

Er was vandaag in Zele weer een kangoeroeloop en onze Ben was er helemaal klaar voor! Hij was heel blij met zijn medaille en drinkbus wink

DSC03199 modified.jpgHet was voor de jeugdreeksen de cross der verrassingen want ze liepen niet, zoals gewoonlijk, per geboortejaar maar per categorie. Voor de meesten wel een beetje misleidend want je weet ten slotte niet zo goed hoeveelste je nu eigenlijk loopt.

Zo was het bv. voor Niels  een leuke verrassing om toch de bronzen trofee in ontvangst te mogen nemen. Voor Seppe was het zelfs zilver! We zagen ook de overige pupillen Beau (4), Ruben, Tibo, Kasper, Jasper, Robin, Inias, Jinthe (5), de 2 Hannes, Jarell, Lena, Amelie, Heike en Mette lekker vuil worden!

Bij de benjamins mocht Thibault alweer op het podium klimmen! Overige benjamins waren Lex (4) en Mathijs (5). Ook Staf werd 5de in zijn leeftijdscategorie. Bij de meisjes hadden we Lana, Amber, Laura en Margaux die precies de smaak te pakken heeft.


Ook onze miniemen deden het zeer goed. Naomi werd knap 2de, Lore 5de. Janna blijft moedig volhouden ook nu ze niet meer zo vaak kan trainen als ze wel zou willen.  Onze jongens zorgden uiteraard ook weer voor podiumplaatsen dank zij de winst van Florian en de 2de plaats van Berre. Louis zat weer knap in de top 5 en ook Matthias greep net naast het podium.
Proficiat aan alle atleten!!! Vele mooie foto's vind je hier.

 

22:49 Gepost door jeugd achamme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.