10-01-16

Veldloop Hamme

15 benjamins, 27 pupillen en 16 miniemen, mooie aantallen maar bijna allemaal vaste wedstrijdatleten en nauwelijks occasionele atleten van Hamme zelf! Het moet toch even van mijn hart maar dit is zeer ontmoedigend voor een thuiswedstrijd. Aan onze veldloop gaan talloze uren voorbereiding vooraf.  We kijken er elk jaar zo naar uit. 10 Tallen mensen zetten zich in op de dag zelf, dan is dit echt zeer betreurenswaardig.

Maar aan al degenen die er wel waren: een dikke merci. Zij zullen kunnen bevestigen dat het parcours er nog heel mooi bij lag en voor onze jeugd was er zelfs een deugddoend zonnetje bij.

Bij de benjamins was het eerst de beurt aan Laura, Amber, Lana, Britt en Rhune, één van de 2 moedige nieuwkomers, evenals Matthis bij de jongens wink
Daar liep Staf zich naar zijn eerste cross podium (3de). En ik heb zo'n vermoeden dat het daar niet bij gaat blijven! Iets verder zagen we Jesse een mooie eerste cross lopen. Bij de oudste benjamins was het goud voor onze Lennert en Thibault behaalde de bronzen plak. Mathijs greep net naast het podium, Lex werd 6de iets verder gevolgd door Isas en Jonas. Voor deze 2 laatsten was het ook hun eerste crosservaring. Pech voor onze Kasper: één van zijn spikes werd uitgetrapt maar hij liep toch nog moedig de wedstrijd uit op één schoen!

Geen enkele eerstejaars pupil, gelukkig waren er wel de 2 Hannes, Sita, Jinthe, Lena, Jarell, Amelie, Rowan en Mette bij de tweedejaars. Ook pech voor ons Heike die ten val kwam en moest opgeven.
Bij de eerstejaars jongens dan streed Jasper knap voor zijn bronzen medaille. Slechts 3 seconden later kwam Niels over de streep en Thomas liep zich nog net binnen de top 10. De overige pupillen waren Dax, Lander, Robin, Inias en Stijn.
In de volgende reeks was het brons voor Seppe, op de hielen gezeten door Beau. Iets verder zagen we Jens, Joran, Kasper, Nick, Victor, Quinten, Yigit en Bram.

Bij de miniemen meisjes dan eindigde Naomi nog mooi 4de, gevolgd door Julie en Laura die ook binnen de top 10 bleven. Nog wat verder zagen we Arwen, Emma, Marie en Elena.  Bij de oudste miniemen was er alleen Janna.
Bij de jongste miniemen jongens dan was het weer een verbeten strijd tussen Berre en Florian waarbij deze laatste ten val kwam. Hij kon gelukkig nog wel direct verder lopen om zijn zilveren plak te verdedigen. Halfweg zagen we ook Louis en Tijl en iets verder volgden Michiel en Ruben. Bij de oudste miniemen dan liep Matthias net binnen de top 10 en Damir kwam weer wat meer crosservaring opdoen.
Proficiat aan alle deelnemers en super bedankt aan alle medewerkers!

Foto's! Uitslag!

22:12 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.