14-02-16

Indoor KAAG

Maar liefst 26 atleten zakten af naar Gent voor de indoor met de geliefde aflossingen laughing

Iedereen kon ook nog 60m sprint doen waar enorm veel PR's eraan moesten geloven. Dat was o.a. het geval voor Kasper en Yenno bij de benjamins. Heike, Hanne en Bram bij de pupillen en Damir bij de miniemen. Sommigen sprongen er echt wel enorm uit. Kasper deed het in 8.88 en was daarmee ook winnaar van maar liefst 12 reeksen! Hanne VDW liep haar sprint in 9.16 en bleef daarmee slechts 1 honderdste boven het CR!  En ook miniem Gennaio liep zijn sprint in een knappe tijd van 9.12.  Noah, Yenno en Florian vestigden een mooie eerste prestatie op dit nummer.
Bij de kampnummers werden er iets minder PR's gebroken, ook logisch als je telkens zo lang moeten wachten eer je aan de beurt bent. Wout wist toch zijn Ver te verbeteren en Warre en Joran deden het beter bij Kogel. 

En dan was het zo ver: tijd voor de aflossingen.
Onze benjamins jongens Staf en Kasper waren goed op weg naar een mooie prestatie tot één van de juryleden, om een of andere reden, Yenno ophield ... verwarring alom en dus veel tijdverlies undecided Zelfs voor onze Lennert onmogelijk om dit nog goed te maken. Jammer.
Onze pupillen meisjes Sita, Heike, en de 2 Hannes kwamen verrassend uit de hoek met een mooie 4de plaats in een tijd van 2.10.96!
Onze eerste ploeg jongens met Thomas, Warre, Joran en Kasper werden 9de in 2.15.58. Onze 2de ploeg met  2 nieuwkomers Yigit en Noah en de broers Bram en Stijn liepen hun eerste aflossing in 2.37.67
Onze 4 eerstejaars miniemen Amelie, Caro, Emma en Laura deden het ook zeer goed en werden 10de op 33 ploegen in 2.03.98. Ik kijk al uit naar volgend jaar!
Onze jongens miniemen Wout, Florian, Gennaio en Elias ten slotte deden ook iets heel uitzonderlijks. Zij liepen hun aflossing precies zo snel als het clubrecord! Normaal gezien moet het er volgend jaar aan geloven!
Damir wou zo graag de aflossingen meedoen maar had jammer genoeg geen ploegje. Gelukkig kon hij toch nog meelopen met 3 jongens van Vlierzele Sportief en is daarmee alweer een indoorervaring rijker.

Ook nog zeker het vermelden waard is dat Elias voor de aflossingen eerst nog deelnam aan het nationaal meerkamp criterium in Hoboken waar hij 8ste werd met een nieuw CR op de meerkamp met 2222 punten en een verbeterd PR op Ver en Kogel.

Proficiat aan alle atleten !!!

Uitslag

21:53 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.