21-02-16

Veldloop Uitbergen

Toch zo'n 30 tal moedige Hamse atleten die vandaag de harde wind in Uitbergen trotseerden!
Bij de Benjamins meisjes was Margaux nog eens van de partij samen met Laura en Britt. Bij de jongens was Staf begrijpelijk zeer teleurgesteld nadat hij op de meet geklopt werd voor een podiumplaats.  Bij de 2de jaars was Mathijs weer de sterkste, Lex werd nog 2de nadat hij bijna de ganse wedstrijd op kop liep. En bijna hadden we een volledig Hams podium maar Thibault werd in de laatste bocht nog verrast en eindigde zo als 5de. Isas eindigde als 11de.

Bij de pupillen dan bleven de meisjes dicht bij elkaar. De 4de plaats was voor Hanne VDW, 5de voor Lena en 6de voor Heike. Iets verder volgden Coralie, Hanne R, Amelie en Jinthe.
Bij de jongens is Jasper die 2de werd nog altijd in topvorm! Niels werd 6de en Robin 11de. Bij de 2de jaars was het goud voor Beau en brons voor Seppe! De 8ste plaats was voor Ruben en Tibo werd 11de.

IMG-20160221-WA0000.jpgTot slot de miniemen met nog meer podia: goud voor Laura, zilver voor Julie! Plaats 4, 5 en 6 was voor Naomi, Iris en Arwen. Ook Janna greep in haar reeks net naast het podium.
Bij de jongens was het goud voor Florian en eindelijk een welverdiende medaille voor onze Ruben. Hij heeft er al zo lang voor getraind en stond bijgevolg terecht te glunderen :) Natuurlijk vergeten we ook Tristan niet die het Hamse podium vervolledigde! Bij de tweedejaars werd de zieke Matthias toch nog verdienstelijk 7de!

Om het met Bart zijn woorden uit te drukken, de opkomst was misschien iets minder maar er was veel kwaliteit aanwezig! Proficiat allemaal!

Uitslag!

Dank aan Gunther voor de foto!

Meer foto's met dank aan Ingrid!

 

21:45 Gepost door jeugd achamme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.