06-03-16

Indoor RCG/Veldloop Opwijk/First Uplace run

Het was een druk atletiekweekend.

Op zaterdagmiddag was er de laatste indoor (RCG) van het winterseizoen waar onze miniemen Wout en Elias eventjes al hun PR's scherper stelden.  Amelie dan verbeterde nog maar eens haar PR op de horden. Dat ziet er dus veelbelovend uit naar volgend jaar toe.
Bij de pupillen meisjes dan was het overduidelijk dat de extra hordentraining haar doel niet gemist had. Sita, Amelie, Hanne, Rowan en Heike verbeterden allemaal hun record, de meesten zelfs met ongeveer 1 seconde! Hanne VdW en Lena vestigden hier een mooie eerste prestatie.
Kasper had speciaal zijn verjaardagsfeestje afgezegd om zijn laatste kans op het CR van de 60m te grijpen. Hij haalde het jammer genoeg niet maar liep toch weer knap net onder de 9 seconden! Ook Thomas en Yigit waren nog van de partij.
Bij de benjamins ten slotte zagen we Staf en Thibault in actie. Deze laatste had ook een topdagje met 2 nieuwe PR's en een mooie eerste prestatie op ver.

Sommige veldloopfanaten verkozen de veldloop in Opwijk boven de indoor.  Zo pakte onze Lennert bij de benjamins alweer het goud!
Niels werd 6de bij de pupillen jongens. Joran eindigde als 16de in de andere reeks.
Bij de miniemen mocht ons Arwen voor het eerst op het hoogste schavotje plaatsnemen! Bij de jongens eveneens goud voor Berre!

Zondag dan was er de eerste UPlaceRun in Londerzeel. Maar blijkbaar waren er geen Hamse atleetjes aanwezig.

21:28 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.