09-04-16

WDK Burcht

Na een zeer wisselvallige week mochten we vandaag zeker niet klagen van het weer. Eigenlijk ideaal: een beetje zon, toch niet te warm en een zacht briesje. En hoewel het nog net in de paasvakantie viel, toch een mooie opkomst van 19 Hamse atleten in Burcht.

We hadden vandaag ook 2 nieuwkomers in het zomerseizoen: benjamin Michiel sprong voor de allereerste keer al meteen over 0,81m en liep een verstandige eerste 600m! Alle andere benjamins Lana, Staf, Lex en Thibault verbeterden al hun prestaties! Deze 2 laatsten mochten maar liefst 2 keer het podium op voor hun loopnummers!

IMG_20160409_173327[2] modified.jpg

Ook voor pupil Yigit was het de eerste zomerwedstrijd en hij mocht al meteen op het podium klimmen om zijn bronzen medaille voor hockey in ontvangst te nemen.

Niels en Thomas liepen een knappe eerste 1000m. en Warre sprong naar de 3,66m.

Ook bij de meisjes pupillen Jarell, Hanne, Heike, Jinthe, Amelie, Rowan en Sita zeer veel verbeterde records. Deze laatste verscherpte nog maar eens haar PR op de 60m. en verdiende daarmee ook terecht zilver!

Bij de miniemen ten slotte liep Wout zijn eerste 80m. en 300m. en nam ook deel aan het verspringen. De meisjes Caro en Emma verbeterden mooi hun kogelstoten.

Proficiat allemaal! Graag tot volgende week op de Beker!

 

22:07 Gepost door jeugd achamme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.