17-04-16

Beker van Vlaanderen

Geteisterd door het weer en communies wink konden we dit jaar niet echt onze stempel drukken op het eindresultaat van de Beker van Vlaanderen.  Nochtans sneuvelden zowel bij de meisjes als bij de jongens vele PR's. Vele eerstejaars pupillen en miniemen zetten ook mooie eerste prestaties neer op, voor hen, nieuwe disciplines! Ik denk dat de meesten, inclusief trainers, toch tevreden terug naar huis keerden!

Zaterdag was het in Gentbrugge eerst de beurt aan de meisjes. Bij de pupillen waren Amelie, Lena, Sita, de 2 Hannes, Heike en Jinthe van de partij. Onze meisjes Lena, Hanne, Amelie en Sita liepen een zeer mooie aflossing en werden daarbij dan ook knap 3de.
Ook onze miniemen meisjes Amelie, Eline, Caro, Emma en Elena haalden het onderste uit de kan! De eerste 4 liepen ook een puike aflossing. Eindstand.

Zondag dan, trokken onze jongens naar Zele. Zij hadden niet alleen het geluk dat ze niet zo ver moesten, maar het was dan het ook iets droger en zonniger. Het nadeel voor hen was dan weer dat er zowel bij de pupillen als miniemen veel eerstejaars atleten waren. Voor hen was dit uiteraard een mooie ervaring naar volgend jaar toe!
Bij de pupillen kwamen Dax, Inias, Jens, Kasper, Niels, Seppe, Thomas, Warre en Yigit in actie. Bijgevolg konden we zelfs 2 ploegen voor de aflossingen samenstellen en allebei leverden ze puike prestaties.
Bij de miniemen jammer genoeg alleen Elias, Tijl en Gennaio zodat zij zelfs niet aan de aflossingen konden deelnemen. Eindstand.

20:10 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.