02-07-16

PK Jeugd Aalst

Eline.jpgZeer jammer dat het PK dit jaar zo laat viel want daardoor slechts 19 Hamse atleten in actie vandaag. Maar toch kwamen we met 4 medailles naar huis.
's Morgens vroeg was het de beurt aan Eline bij het polsstokspringen en ondanks de, op dat moment, barre weersomstandigheden sprong ze vlotjes naar een nieuw CLUBRECORD van 2,40m. Meteen goed voor zilver.
Tegelijkertijd namen pupillen Sita en Amelie en miniemen Amelie, Damir en Tijl deel aan de hordenwedstrijden.
Na de middagpauze kregen we nog een fikse bui over ons heen maar daarna werd het gelukkig stilaan beter.  Vrij mooi weer dus voor onze sprinters: Yenno, Lex, Hanne, Jasper, Kasper, Laura en Caro. Deze laatste plaatste zich als enige eerstejaars voor de finale. Daarin werd ze dan nog eens knap 5de. Op de 150m. werd ze 6de!
Dat belooft dus voor volgend jaar!

Elias.jpgBij het verspringen deden 3 miniemen mee. Eline behaalde hier haar 2de medaille, brons voor een sprong van 4,63m.! Elias won eveneens brons met 4,53m. Voor Gennaio was er zonder inspringen toch nog een mooi PR van 3,95m.

Daarna kwamen onze jongste pagadders nog in actie. Margaux koos voor 2 springnummers.

Onze jongens Yenno, Thibault, Lennert en Mathijs verbeterden allemaal hun PR. Mathijs ging zelfs ruim onder de 2 minuten, met welverdiende zilveren medaille als gevolg.

Dikke proficiat allemaal!!!

Volledige uitslag

21:21 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.