11-08-16

WDK Sint-Niklaas

Het WDK is terug op gang geschoten met een mooie opkomst van 27 Hamse atleetjes die allemaal samen maar liefst 37 persoonlijke records lieten noteren. 

Ook heel leuk was nieuwkomertje Bente die al zin had in een wedstrijdje na nog maar zeer recent aangesloten te zijn laughing Benjamin Rhune treed in de voetsporen van haar zussen bij het kogelstoten en eindigde daarbij al mooi 6de. Margaux, Staf en Thibault verbeterden allemaal hun kogelstoten. Lex deed er nog een schepje bovenop door deze discipline te winnen! Hij werd ook nog eens derde op de sprint! Michiel spurtte sneller en sprong hoger dan de vorige keer. Lennert werd knap 3de op de 600m.

Bij de pupillen zijn ze het hordenlopen nog niet verleerd want Lena en Sita werden hier respectievelijk 2de en 3de. Andere pupillen van dienst waren Amelie, Rowan, Hanne, Heike en Jinthe.  Bij de jongens waren dat Warre, Niels, Dax en Joran. Kasper concentreerde zich vooral op het hoogspringen en won daar dan ook verdiend goud! Seppe was maar wat blij met brons op deze discipline en het zilver op het hockeywerpen.

Bij de miniemen ten slotte zagen we Andert, Tijl, Florian, Arwen en Emma in actie. Caro behaalde brons op haar sprint!

Dikke proficiat allemaal!  Uitslag.

21:43 Gepost door jeugd achamme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.