05-02-17

PK veldloop Beveren

De toekomst bij onze meisjes ziet er mooi uit want ons Indra en Linde eindigden respectievelijk als 6de en 7de bij de jongste benjamins. Bij de oudste benjamins liep Margaux naar een 16de plaats.

Chapeau voor enkele nieuwkomers (van dit seizoen) met name Lotte, Birgen en Merijn bij de benjamins, en pupillen Layla, Xantippe en miniem Silke die zich niet lieten afschrikken om toch aan dit drukke bezette PK deel te nemen.

Onze pupillen Lennert (2de) en Thibault (3de) zorgden voor de eerste Hamse podiumplaatsen! Verder zagen we in deze categorie ook nog Britt, Lana, Mathijs (5de), Lex, Isas en Jasper B. aan het werk. Bij de oudste pupillen was er nog een mooie top 10 plaats voor Niels (7de).

Bij de miniemen meisjes ook enkele top-10 plaatsen voor Jinthe (8), Hanne (10), Laura (7) en Iris (8). Jarell werd 12de.

Bij de jongens, zoals verwacht goud voor Florian met ruime voorsprong voor clubgenoot Berre, die door ziekte heel wat trainingen had moeten missen maar hier dus toch nog knap zilver behaalde! Iets verder volgde nog Ruben O. Bij de jongste miniemen een knappe 6de plaats voor Beau. Ruben V. eindigde halfweg en de nimmer opgevende Bram was ook weer van de partij.
Onze miniemen werden ook nog eens Provinciaal kampioen in hun categorie :)

Dikke proficiat allemaal!  Uitslag

22:00 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.