12-03-17

BK Veldloop Wachtebeke

Prachtig weertje vandaag, ideaal voor een BK veldlopen. Maar liefst 27 Hamse jeugdatleten trokken vandaag naar Wachtebeke, al of niet met de bus van onze gulle sponsor Fimatour, waarvoor nogmaals hartelijk dank!

Op een BK zijn de reeksen wel heel wat groter (60 tot 100 deelnemers) als op een gemiddelde cross. Bijgevolg mag je wel stellen dat hier een top 20 halen echt een schitterend resultaat is. Dit was o.a. het geval voor Indra die 10de werd! De overige benjamins waren Linde, Iantha, Margaux en Merijn.

Bij de pupillen zorgde Thibault bijna voor de eerste medaille van vandaag. Hij werd net op de meet geklopt voor een podiumplaats. Ook knappe resultaten voor Lennert (8ste) en Mathijs (12de). In de andere reeks zagen we ook Niels, Robin en Jasper aan het werk. Bij de meisjes waren Xantippe, Britt, Alesia en Lana van de partij.

Bij de miniemen tenslotte hadden we prijs! Florian werd met 2 secondjes verschil 2de in zijn reeks! Berre eindigde hier als 5de. De andere miniemen jongens waren Beau, Ruben, Jens en Joran.
Bij de meisjes werd Hanne knap 16de en Laura 19de. De andere meisjes waren Jinthe, Jarell, Iris en Silke.

PROFICIAT ALLEMAAL!!!     Uitslag!

22:35 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.