05-11-17

Veldloop Opwijk

Velen hebben er naar uitgekeken en vandaag was het dan eindelijk zover: de eerste veldloop van het seizoen. Naar goede traditie zakken wij met AC Hamme af naar Opwijk. Als eerste cross is het hier ideaal aangezien het parcours overzichtelijk is en het er ook niet te druk is. Ondanks de vele regen deze nacht was het parcours toch niet zo drassig. Geen modderpoel in Opwijk, maar de ondergrond lag er hobbelig bij en het is ook niet altijd vlak in de wei. Bovendien bleef het niet altijd droog toen de kleinsten moesten lopen en onze voorlopige tent was geen overbodige luxe. Dank hiervoor. De opkomst van onze atleetjes kan nog een beetje beter, maar sommigen zijn misschien net uit vakantie en het weer zat ook niet mee.
We beginnen met de benjamins:
Bij de meisjes 1ste jaars zagen we Jorinde haar eerste cross lopen.
Bij de 2de jaars werd Indra mooi 3de. Hanne deed voor het eerst mee zo ook Linde.
1 benjamin jongen 1ste jaars voor zijn eerste wedstrijd : Xander. Bij de 2de jaars zagen we het debuut van Dries en wat verderop Birgen.
Dan de pupillen:
Bij de meisjes 1ste jaars : Margaux en de eerste wedstrijd van Phebe. Lio liep bij de 2de jaars en ook zij deed dit voor de eerste keer zeer goed! Net als Layla en Alesia.
Bj de jongens was er Marnick als 1ste jaars. De 2de jaars zijn een sterke lichting want Lennert werd 2de op de voet gevolgd door Thibault. Mathijs werd 5de.
Miniemen:
Een mooie derde plaats voor Jinthe. Ook Hanne en Amelie liepen een mooie wedstrijd.
Bij de 1ste jaars jongens zoals altijd van de partij was er Niels. Bij de 2de jaars pakte Seppe het zilver na een hele wedstrijd op kop te lopen. Ook Joran was er.

Benjamin Louise deed vandaag nog mee op de crosscup te Mol :)

 Proficiat allemaal!   Uitslag

23:05 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.