13-01-18

Indoor V.S.

Doordat onze cross dit jaar later valt dan vorige jaren, konden we vandaag ook gerust de indoor in Gent,  georganiseerd door V.S., op onze wedstrijdkalender plaatsen.
Voor de verandering begin ik eens met de miniemen. Kasper verbeterde eindelijk zijn P.R. waar hij al zo lang op aasde naar een mooie 8.78. Inias en Niels stootten voor het eerst op een indoor met de zwaardere kogel. Samen met Jens erbij liepen deze 4 jongens naar een 13° plaats op de 4 x 200 in 2.08.00
Onze miniemen meisjes Hanne, Lena en Amelie verbeterden allen hun verspring- en sprint P.R.  Sita dook hierbij zelfs voor het eerst onder de 9 sec. In hun aflossing liepen ze naar een knappe 8ste plaats in 2.03.06. En er zit meer in want Hanne moest al haar goede reflexen bovenhalen om uit te wijken voor een meisje die haar stok had laten vallen en Amelie en Lena werden gehinderd bij hun stokwissel. Ze spraken al meteen samen af om een nieuwe poging te wagen op 18 februari!
Bij de pupillen meisjes was jammer genoeg alleen Margaux en Bente van de partij. Deze laatste ging vandaag voor het eerst onder de 10sec. op haar sprint.  Voor de aflossing konden ze gelukkig een ploegje vormen met 2 meisjes van V.S. zodat ze toch weer een extra oefenmoment hadden voor deze discipline.
Bij de jongens vandaag maar liefst 9 pupillen. Michiel was supercontent met zijn reeksoverwinning in een mooie 9.71. Lex verbeterde opnieuw zijn P.R. op kogel en mocht daarmee het ZILVER in ontvangst nemen! Thibault verbeterde zijn sprint, Staf bleef net 1 honderdste boven zijn P.R. en Mathijs liep een mooie eerst indoor sprint als pupil. Deze 4 jongens liepen samen naar een knappe 2.08.43 op hun 4 x 200 wedstrijd. Emiel, Casper, Merijn en Ruben wilden vandaag ook wel eens deze discipline proberen en deden dit in 2.24.34, zeker niet slecht voor de eerste keer! Proficiat jongens en meisjes!  Uitslag

23:36 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.