18-02-18

Indoor KAAG en veldloop Lebbeke

Jammer genoeg viel de indoor van vandaag samen met de veldloop van Lebbeke. Bovendien einde krokusvakantie en bijgevolg een kleine Hamse opkomst op de indoor van KAAG.
Maar zij die er waren hadden allemaal een reden tot juichen want de sprint of kampnummers werden talrijk verscherpt.

Zo verscherpte Hanne haar record bij het kogelstoten en Rowan zowel haar sprint als haar kogelstoten.

Onze pupillen waren vandaag het talrijkst. We hadden dan ook zowel bij de meisjes als bij de jongens een volledig ploegje. Ruben was vandaag reserve en kon dus vooral focussen op zijn sprint en Kogelstoten die hij beide verbeterde.

De aflossing dan. Aanvankelijk dachten de pupillen dat ze maar met 3 waren maar gelukkig was ook Rhune naar Gent afgezet en zij werd prompt als 4de loopster opgeëist wink Zowel voor haar als voor Alesia was het een eerste aflossing maar ze hebben dat prima gedaan. Samen met Bente en Margaux liepen ze naar een mooie tijd van 2.19.00

Onze jongensploeg met Lex, Michiel, Staf en Mathijs liepen een mooie aflossing met perfecte wissels in een mooie tijd van 2.09. 73

Uitslag

Veldloop Lebbeke:
Onder een stralende zon ging vandaag de Veldloop in Lebbeke door. We telden 34 Hamse deelnemers en dat is een mooi aantal. Vooral onze allerkleinsten vinden hun plezier in de veldlopen.

Vandaag waren er 2 kangoeroes : vaste klant Mats en zijn kompaan Xander.

Er waren deze keer geen aparte wedstrijden per jaar en daardoor waren de reeksen goed gevuld.

Bij de benjamins dames was Indra de snelste van de reeks en dus goud voor haar. Linde wordt steeds beter en zij werd knap derde. Verder ook Lies, Layia, Jorinde, Louise en Marte.
Bij de jongens benjamins liepen Dries en Calvin.

Bij de pupillen meisjes werd Lio knap 4de en verderop zagen we Sylke.
Bij de jongens nog een Roomske met goud : Lennert. Veel talent daar in de familie. In dezelfde reeks liepen Merijn en Kasper.  

Miniem Jinthe was het enige meisje, maar bij de miniemen jongens waren ze met 5 : Seppe die terug is na een blessure, Niels, Joran, Thomas en Simon sluit het rijtje af.

Proficiat allemaal! Uitslag

 

 

22:48 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.