11-03-18

Indoor RCG en HAKI

Vandaag waren er 8 Hamse atleten die toch de indoor verkozen boven het carnavalgebeuren :)

Voor Dax werd het zijn eerste indoor van dit winterseizoen en hij zette mooie prestaties neer op maar liefst 5 disciplines. Kasper verbeterde zijn 60m. naar 8.72.
Sita was blij dat ze deze laatste indoor nog kon meepakken na herstel van een skiblessure en verbeterde al meteen haar Horden naar 10.36. Lena deed dit in 10.65 en verbeterde ook haar 60m. vlak naar 8.95!

Bente kwam ook in actie op de sprint en het hoogspringen waarbij ze haar rug bezeerde. Hopelijk valt het nog mee! De 2 vrienden Ruben en Michiel waren ook van de partij. Deze laatste stelde zijn P.R. op de 60m. weer scherper naar 9.58. Beiden sprongen dit keer ook verder. Thibault ten slotte kwam speciaal om een aanval te doen op het C.R. op de 1000m. maar jammer genoeg lukte het niet ondanks de mooie tijd toch van 3.20.58!     Uitslag

Lex trok naar Hoboken waar hij zowel voor zijn sprint als zijn kogelstoten dicht bij zijn P.R. kwam.

Dikke proficiat allemaal! Ook voor deze 9 start nu een korte wedstrijdloze periode :) In april vliegen we er opnieuw in maar dan op de piste buiten met hopelijk veel mooi weer wink De zomerkalender is reeds te vinden op deze blog (rechterkolom)!

23:10 Gepost door jeugd achamme in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.